Alla inlägg den 27 september 2011

Av Sandra Åhlin - 27 september 2011 21:09

Oj det är verkligen inte likt mig att inte blogga på flera dagar.. jag ber om ursäkt för det!
Jag har just nu fullt upp.
Helgen har gått åt till att umgås med familjen samt målat om Tv bänken. Håller på att förnya oss här hemma lite och göra lite mysigt och hemtrevligt inför den kommande vintern =)
Var på stan och shoppade idag och fick med mig en rya matta och ett par gardiner hem.. samt lite annat smått och gott.. Dessa är hemklickade och betalda.. så nu väntar man bara på att det ska plinga på dörren hihi..
Man är som barnen på julafton! ;)

Dom kommer att göra sig så snygga brevid våran tv bänk.

 
Visst är dom snygga.. =)

Just nu så sitter jag och kollar efter ett snyggt rumsbord men har inte hittat något som fallit mig i smaken ännu.. svårare gör det att jag nu vill ha ett runt bord för jag är så less på fyrkantiga.. Har hittat ett jätte snyggt på Em eller om det var på Mio till och med men det gick på 4000:- :(
Sängramen har jag redan hittat så den ska inhandlas nästa månad medans den finns kvar.. så bara hålla tummarna att den verkligen finns kvar tills dess.

En ny soffa ska vi också införskaffa men det är ingen brådska med den och vi har lix inte hittat någon som vi vill ha än heller så..

Först och främst så vill jag ha upp fondväggen vid tv:n och Sandra lyckas ju bara hitta dyra tapeter 699:-/rullen och jag behöver typ 3-4 rullar suck... men jag SKA ha den tapten haha!

För övrigt så kan jag meddela att jag fick lov att sluta med Cambridgekuren.. jag blev så less att inte få tugga på något..men det är det att jag hade klarat det hur bra som helst men dessutom så tycker jag att 2000:-/månaden är för dyrt för mat för enbart mig... finns annat att lägga pengarna på.. så jag ska finna en annan utväg.. En kompis till mig kör på Herbalife så jag funderar på att testa det och sedan äta en vanlig middag.
Det funkar för henne så då bör det bita på mig också. =)

Nej nu ska jag fortsätta googla soffbord!
På återseende!

----> Jag lägger ut bilder då allt är klart.

Presentation


Välkommen hit!

Livet på landet.

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2011 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Besökare

Ovido - Quiz & Flashcards