Alla inlägg den 18 april 2014

=)

Av Sandra Åhlin - 18 april 2014 21:31

 



Jag är verkligen hel nöjd över min häst idag efter ett mycket lyckat och roligt träningspass.


Hel cool kuse som var lugn och avslappnad genom hela träningen.

 

I vanliga fall så brukar hon vara lite segstartad och behöver många minuters uppvärmning innan hon kommer igång och arbetar på ordentligt.

Men idag så var hon verkligen på G och föll in i arbetet direkt.


Och den där första frusten då hon är avslappnad och nöjd som man brukar få vänta ett bra tag på innan den kommer den kom nästan direkt idag. 

 

Det är så roligt att se att så fort lokselen åker på nu så vet hon att det är arbete och fokusering till max som gäller.


Hon brydde sig inte ett dugg över att skakeln slog mot ena bakbenet hela tiden heller och har aldrig varit rädd eller brydd om det tidigare heller så till veckan så blir det att sätta skaklor på båda sidorna och fortsätta jobba oss framåt.

Det känns som att det inte är allt för långt borta nu innan man äntligen får sitta där bakom sin nyinkörda häst i vagnen och bara njuta av en körtur tillsammans.

 

Vi avslutade vårat träningspass med att gå tömköra lite efter stora vägen.
Vi gick först åt ena hållet en bit och vände efter ett tag och sedan så gick vi en bit åt andra hållet också och vände efter ett tag.

Får utöka lite eftersom.


Första gången så var Turid jätte stressad då vi gick efter vägen men absolut inte idag. 

Vi mötte på lite olika fordon samt cyklister och Turid har aldrig riktigt gillat cyklister förut utan tyckt att dom har varit lite läskiga och velat hoppa ner i diket och gömma sig men idag så lunkade gumman min på framåt helt obrydd av allt som att hon inte hade gjort någonting annat i sitt liv.

Jag känner verkligen en total lycka inombords när Turid har sånna här bra dagar och samspelet mellan oss fungerar så här bra.
Och det känns underbart att se att hon har tagit till sig allt som man har lärt henne och att hon fortsätter att utvecklas framåt.

Hon vill verkligen och hon försöker alltid och hon gör alltid sitt bästa.

Våran träning ger verkligen bra resultat. 

Presentation


Välkommen hit!

Livet på landet.

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Besökare

Ovido - Quiz & Flashcards