Alla inlägg den 19 januari 2014

Av Sandra Åhlin - 19 januari 2014 20:59

Brr det är kallt ute idag. -24 grader sist när jag kollade termometern. Här har man hållit sig inomhus hela dagen. Städat lite bland annat. Sedan var det bara att klä på sig och bege sig till stallet här på kvälls kvisten. Hästarna fick komma in tidigt idag och var inne när jag kom.
Tog ut Turid på stallgången och mockade åt henne sedan blev det att borsta och mysa massor på stallgången. Även raspat hovarna. Den här gången så har hovarna hållit sig mycket fina och inte spruckit eller flisat sig någonting och magen hennes är bättre än någonsin så otroligt skönt.
Efteråt så fick hon gå in i boxen och få sin middag Krafft groov 90 och lite b-vitaminer. Fyllde även på mer hö i hennes nät i boxen samt fyllde på 2 kärr med spån som hon började klättra runt i. Hon är så söt när hon vill hjälpa till att sparka ut spånet precis som hon själv vill ha det. Även fast man har sett det massor med gånger nu så kan man ändå inte låta bli att le och skratta åt det.

Nu har mina armhålor äntligen läkt ihop sig sedan operationen i November. Eller dom hade läkt tidigare men sprack upp igen.. Men nu är dom äntligen färdig läkta och spricker inte mer. Nu ser dom jätte fina ut. Det känns så skönt att slippa smärtan som jag levde med varje dag i flera års tid nu.
Och underbart att få komma igång och jobba med sin häst igen. Nu kan inkörningen äntligen fortsätta. :-)

Av Sandra Åhlin - 19 januari 2014 14:11

Sådär ja!! Plötsligt händer det ;-)
Vad är det man brukar säga.. Bättre sent än aldrig va?!? Ett skoterkort rikare nu och ALLA rätt på teorin.
Här har man suttit och gruvat sig hej vilt för detta teoriprov sen var det sådär lätt som en plätt lixom haha :-P Skönt att det är bortgjort nu så man kör lagligt nu mera.. och uppkörningen gjorde en ju inte mindre körkåt heller.. Dax att packa väskan och dra till fjälls nu i några dagar känner jag :-)

Synd att det blir så kort skotersäsong iår bara :-(
Nu är det dax att kolla blocket lite och åka och köpa en tidig födelsedagspresent åt mig själv.
Fast den 5 Februari är ju inte så långt bort ändå. Och en skoter behöver jag ju nu när vi är ett helt gäng som snart drar till fjälls. Hmm.. Jag är så grymt sugen på en Lynx Rave 800 eller en Ski-Doo Mxz. Men man vet aldrig vad det slutar med :-P

Igår så satt det även fint med lite Kina mat från Great Eastern i magen. Tack alla inblandade för en trevlig stund.

Lördagskvällen bjöd på soffläge och film.
Jag kan verkligen rekomendera filmen Pain & Gain. Den var as bra.

Presentation


Välkommen hit!

Livet på landet.

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Senaste inläggen

Länkar

Besökare

Ovido - Quiz & Flashcards